Interesse? Bel ons

+31 113 56 19 42

Buro driedijk

Over ons

Wij zijn een klein en flexibel bedrijf. Korte lijntjes en langdurige relaties. Het heeft ons na 40 jaar gebracht waar we nu zijn. Een bureau dat creatieve en passende oplossingen biedt aan klanten groot en klein.

waves-img

hoe we werken

De juiste vraag

Wij stellen graag vragen, misschien omdat we wat nieuwsgierig zijn aangelegd, maar vooral omdat het in de meeste gevallen leidt tot een beter ontwerp of een ander communicatieve uiting die de klant niet voor ogen had.

Verrassen

Klanten verrassen, dat doen we graag. Net even een stapje verder. De aandacht vragen en pakken, zonder af te doen aan de boodschap die men over wil brengen. Van signing tot bestekzakjes we ontwerpen het allemaal.

Praatjes

Maar liever dan er over te praten, laten we graag zien wat we allemaal doen. Blader door Ons werk, en misschien raak je geïnspireerd. Hopelijk zitten we dan binnenkort samen rond de tafel om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

We werken o.a. voor

logo-zeker-zeeuws
logo-doe-marketing
logo-vertigo-sports
logo-gem-vlissingen
logo-doe-marketing
logo-kunstschouw

Wat klanten over ons zeggen

|

Onze ervaring om het blad ‘ Parochienieuws’ volledig al bijna 20 jaar aan hen toe te vertrouwen heeft nimmer tot teleurstelling geleid. Sterker nog: in alle opzichten staan we dicht bij elkaar in woord en daadkracht.

Richard Gielens, eindredacteur Parochienieuws